Oostdreef 74A

8720 Wakken

Telefoon

+32 (0)56 608 255
+32 (0)498 602 282

Email

info@vandemaelebvba.be

Oostdreef 74A

8720 Wakken

Telefoon

+32 (0)56 608 255
+32 (0)498 602 282

Email

info@vandemaelebvba.be

DE IDEALE BOUWPARTNER VOOR AL JOUW BOUWPLANNEN VAN A TOT Z

REKEN OP DE PROJECTCOÖRDINATIE VAN DEZE AANNEMER

Voor uw sleutel-op-de-deur bouwproject kan u rekenen op de projectcoördinatie in Wakken van Vandemaele BV. Deze aannemer voert de werken van a tot z uit, van graafwerken en fundering tot metselwerk en afwerking van uw dak.

BOUWEN ZONDER ZORGEN
Totaalprojecten moeten tot in het detail gecoördineerd worden. Alle facetten moeten naadloos samengebracht worden tot één perfect afgewerkt geheel. Met de kennis en ervaring van Vandemaele BV verloopt dit vlekkeloos.
Bij het opstarten van een werf kan Vandemaele BV alle werken zelf deskundig uitvoeren, zonder hulp van andere aannemers. Hij behoudt het overzicht en zorgt ervoor dat de werken snel afgewerkt worden. Elk totaalproject wordt op tijd en binnen het budget opgeleverd, met een minimale overlast.

BOUWBEDRIJF MET ERVARING
Bouwen en verbouwen brengen vaak heel wat stress en praktische problemen met zich mee. Maar niet met Vandemaele BV. Dit bekwaam en betrouwbaar
bouwbedrijf heeft jaren ervaring met projectcoördinatie zodat u zeker bent dat er niets fout loopt.
Het kiezen voor een professionele projectcoördinator heeft veel voordelen. Want u heeft maar één aanspreekpunt. Dat maakt de communicatie makkelijker en bespaart u op tijd en kosten.

NEEM CONTACT MET DE PROJECTCOÖRDINATOR
Vandemaele BV in Wakken levert projectcoördinatie met oog voor detail en kwaliteit. Aarzel dus niet om contact op te nemen voor gratis advies en een vrijblijvende offerte.