Oostdreef 74A

8720 Wakken

Telefoon

+32 (0)56 608 255
+32 (0)498 602 282

Email

info@vandemaelebvba.be

Oostdreef 74A

8720 Wakken

Telefoon

+32 (0)56 608 255
+32 (0)498 602 282

Email

info@vandemaelebvba.be

DE IDEALE BOUWPARTNER VOOR AL JOUW BOUWPLANNEN VAN A TOT Z

DE NATUURSTEEN VOOR STIJLVOLLE GEVELS EN VLOEREN

Omdat gevels, vloeren, terrassen, badkamers en keukens veel te verduren hebben en lang moeten meegaan, is het belangrijk dat u voor kwaliteit kiest. Vandemaele BV is gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van natuursteen in Wakken. Ervaring en expertise worden gecombineerd met de liefde voor dit natuurlijk en prachtig materiaal.

UNIEKE VLOEREN EN GEVELS
Wil u een mooie en unieke gevel, oprit of terras? Of een degelijke vloer in uw badkamer of keuken? Natuursteen biedt een waaier aan mogelijkheden. Maar kies voor een specialist want natuursteen vergt kennis van zaken als het lang moet meegaan.

Vertrouw daarom op Vandemaele BV zodat u zeker bent van een degelijke vloer of gevel. Hij heeft de nodige expertise voor de perfecte plaatsing en professionele afwerking. Ook voor een terras en of een oprit van natuursteen kan u op hem rekenen.

EEN VIRTUOZE VAKMAN VOOR NATUURSTEEN
Voor uw badkamer of keuken kan Vandemaele BV voor een mooie, duurzame en stijlvolle uitstraling zorgen. Gaat u voor strak en modern of houdt u meer van een klassiek interieur? Geen probleem. Vandemaele BV levert de natuursteen op maat van uw smaak en budget.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP
Kies voor kwaliteit. Want gevels en vloeren moeten niet alleen lang meegaan, ze geven uw woning ook extra klasse. Maar het moet goed gedaan zijn. Neem daarom contact op met Vandewaele BV in Wakken als u natuursteen van topkwaliteit wil.