Oostdreef 74A

8720 Wakken

Telefoon

+32 (0)56 608 255
+32 (0)498 602 282

Email

info@vandemaelebvba.be

Oostdreef 74A

8720 Wakken

Telefoon

+32 (0)56 608 255
+32 (0)498 602 282

Email

info@vandemaelebvba.be

DE IDEALE BOUWPARTNER VOOR AL JOUW BOUWPLANNEN VAN A TOT Z

ALGEMENE BOUWWERKEN
VOLGENS DE REGELS VAN DE KUNST

Vandemaele BV verzorgt allerhande algemene bouwwerken in Wakken aan woningen, winkels, kantoren en horecazaken. Zowel voor nieuwbouw als voor het afbreken, vernieuwen, aanpassen of uitbreiden van een bestaande constructie. Ook voor het afwerken van daken of gevels kan u bij Vandemaele BV terecht.

KWALITEITSVOLLE BOUWWERKEN
De zaakvoerder ziet persoonlijk toe op alle werfactiviteiten en staat zo garant voor topkwaliteit. Zijn jaren ervaring maken het verschil. Hij heeft een duidelijk plan en heeft snel de gepaste oplossing voor elke uitdaging.

Vandemaele BV is de betrouwbare aannemer die verschillende algemene bouwwerken volgens de regels van de kunst afwerkt. Altijd op tijd, altijd volgens budget. Dankzij zijn vakmanschap bent u zeker van een degelijk en duurzaam resultaat voor uw project.

UW BOUWPROJECT OP TIJD KLAAR
Aannemer Vandemaele BV uit Wakken (tussen Gent en Kortijk) werkt uw algemene bouwwerken af met respect voor detail. De werken verlopen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Ook de afwerking gebeurt met dezelfde liefde voor het vak.

STIPTE AANNEMER
Als u bouwt of verbouwt met Vandemaele BV zijn er geen wachttijden en geen conflicten met andere aannemers. U hangt niet af van anderen en er is maar één deskundig aanspreekpunt. Vandemaele BVBA volgt uw algemene bouwwerken op van a tot z.

MEER WETEN OVER ALGEMENE BOUWWERKEN
Vandemaele BV combineert kwaliteit en ervaring met snelheid voor alle algemene bouwwerken. Neem dus vandaag nog contact op als u gaat bouwen of verbouwen. En vraag om gratis advies en een offerte op maat.